In Noord-Holland hebben wij een mooie diversiteit aan landschappen van tulpenvelden tot robuuste natuur met hoge biodiversiteit. Van de wadden tot de vogelrijke gebieden bij Amsterdam zijn er zo’n 96 natuurgebieden waar mens en dier van kunnen genieten.

Onderhoud landschap

Om deze natuurgebieden te kunnen laten floreren is het belangrijk dat aanleg, onderhoud en herstel van het landschap duurzaam en met zorg voor Flora, Fauna worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het zetten van vleermuisschermen en ijsvogelwanden, stobbewallen waar onder andere egels gebruik van kunnen maken en natuurlijk de paddenpoelen.

Meer Groen

De missie van Peter Mul Boomverzorging is meer groen voor mens, dier en klimaat. Voor het Hoogheemraadschap, Recreatieschappen, Staatsbosbeheer en gemeenten onderhouden wij bosvakken en planten bosplantsoenen en bomen aan zodat de leefgebieden van de Noord-Hollandse habitat soorten veilig worden gesteld. Onze hoveniers leveren met hun vakkennis en passie voor de natuur hun bijdrage tot het onderhoud van ons mooie Noord-Hollandse landschap. Voor meer informatie neem contact met ons op.