Naast het bouwen van huizen is het ook belangrijk dat rond die huizen genoeg groen is waardoor de mensen zich ook thuis voelen in hun buurt. In het ontwerp van deze nieuwe buurten wordt er dan ook steeds meer aandacht besteed aan het groen. Denk aan planten, plassen en speelplekken voor mens en dier.

De tuinen van Ursem

Bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan de Tuinen in Ursem staat duurzaamheid voorop. Alle woningen zijn energiezuinig gebouwd en in de leefomgeving is veel ruimte gemaakt voor groen. Door minder verharding en aanleggen van meer groen kan regenwater beter z’n weg vinden in de grond en de extra bomen zorgen voor minder hittestress en meer biodiversiteit. In deze nieuwe woonomgeving is dan ook volop ruimte om te spelen en te ontmoeten. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Aanleg met beleid

Deze grote tuinen hebben andere aandacht nodig dan de huis- en keukentuin. De hoveniers van Peter Mul Boomverzorging hebben er voor gezorgd dat de wensen van de tuinarchitect zijn nageleefd en dat mens en dier in deze nieuwe wijk nog lang kunnen genieten van hun nieuwe woonomgeving. Voor meer informatie over aanleg en onderhoud van parken, grote tuinen en bedrijfstuinen, neem contact met ons op.