Boomverzorging Opmeer

Gemeente Opmeer is van oorsprong een agrarische kern maar inmiddels zijn er veel woonwijken bijgebouwd. De gemeente ligt aan de N241 oftewel de AC de Graafweg en wordt aangesloten op de A7. Het industriegebied De Veken heeft regionaal aanzien. Verder is Opmeer vooral bekend van haar Landbouwtentoonstelling en het Zomerpopfestival welke beide jaarlijks gehouden worden op het recreatieterrein de Weijver.

Peter Mul Boomverzorging is sinds 1998 gespecialiseerd boomverzorger in de regio. Wij beschikken over diverse certificaten omdat wij het belangrijk vinden dat wij de juiste opleidingen en kennis hebben om het boomverzorgers- en hoveniersvak duurzaam uit te kunnen voeren met zorg voor Flora en Fauna. Met onze European Tree Workers (ETW) en boomveiligheidscontroleurs kunnen wij een compleet pakket aanbieden voor Opmeer.

Wij kenmerken ons door de praktische aanpak waarbij onze klanten en kwaliteit centraal staan. Onze missie is meer groen voor mens, dier en klimaat ook binnen de gemeente Opmeer. Waar kunnen wij jou mee helpen? Neem contact met ons op.

Zie de referentie van Het Scheepvaartmuseum.