Boomverzorging Hoorn

Hoorn beleefde zijn gloriedagen in de 17e eeuw, toen het een van de belangrijkste centra voor de Verenigde Oost-Indische Compagnie was. Vandaag de dag wordt je door tientallen monumenten en kerken in de binnenstad aan deze belangrijke historische periode herinnerd. Hoorn ligt aan het  IJsselmeer en biedt naast historische locaties, gezelligheid en fraaie natuur in de omgeving.

Peter Mul Boomverzorging is sinds 1998 gespecialiseerd boomverzorger in de regio. Wij beschikken over diverse certificaten omdat wij het belangrijk vinden dat wij de juiste opleidingen en kennis hebben om het boomverzorgers- en hoveniersvak duurzaam uit te kunnen voeren met zorg voor Flora en Fauna. Met onze European Tree Workers (ETW) en boomveiligheidscontroleurs kunnen wij een compleet pakket aanbieden voor Hoorn.

Wij kenmerken ons door de praktische aanpak waarbij onze klanten en kwaliteit centraal staan. Onze missie is meer groen voor mens, dier en klimaat ook binnen de gemeente Hoorn. Waar kunnen wij jou mee helpen? Neem contact met ons op.

Bekijk de referentie van Gemeente Hoorn.